Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/10

Bo som Cher och Eddie Murphy

Vill du bo bland stjärnor som Rod Stewart, familjen Beckham och Minecrafts grundare Markus Persson? Då finns det möjlighet till det nu, Chers gamla bostad i Beverly Hills, är till salu.

Om man är stor stjärna i USA brukar man vilja bo i Beverly Hills, området är fullt av enorma palats gömda bakom stora staket och grindar. Och inte så sällan köper kändisarna husen av varandra när det är dags att flytta.

Några som gjort detta är sångstjärnan Cher som senast sågs i Mamma Mia! Here we go again, och Eddie Murphy, känd från bland annat "Snuten i Hollywood". Båda har bott i huset som nu är ute till försäljning.

Cher byggde herrgården när hon skiljde sig från Sony Bono på 80-talet. Bakom de stora trägrindarna gömmer sig det 2 000 kvadratmeter stora huset. Det finns även ett gästhus på området på 650 kvadratmeter.

I huvudbyggnaden finns det gott om plats för gäster med sina 11 sovrum och 17 badrum. I gästhuset ska det finnas fem sovrum, sex badrum, två kök och öppna spisar.

Gillar man att röra på sig finns det både tennisbana och pool, och ett stort lyxigt stall. På utsidan finns det gott om platser att hänga på, vill man laga mat ute kan man göra det i ett utomhuskök. Där finns även ett spa.

När Cher skulle sälja huset i slutet av 80-talet var det Eddie Murphy som köpte det och bodde i det till mitten av 90-talet.

Även mäklarna som säljer huset är kända från tv, bröderna Altman kan man följa i tv-serien Million Dollar Listing Los Angeles.

Men smakar det så kostar det, utgångspriset är på 68 miljoner dollar, eller drygt en halv miljard kronor. Det är dock billigare än när huset skulle säljas 2016, då låg det ute för 85 miljoner dollar.