Iran: Attack mot militäranläggning

ANNONS
|

Irans försvarsdepartement uppger att en militäranläggning i staden Isfahan utsatts för en drönarattack.

Enligt den statliga nyhetsbyrån Irna inträffade attacken sent på lördagen och orsakade mindre skador på anläggningens tak. Inga människor ska ha skadats.

Enligt försvarsdepartementet var det tre drönare som avfyrades mot anläggningen. Två av dem ska ha skjutits ned av landets luftvärn.

Departementet var sparsamt med detaljer om attacken och har inte angett vem som kan ha legat bakom den.

Man har inte heller lämnat några ytterligare upplysningar om den anläggning som besköts. Försvarsdepartementet har endast sagt att det är en tillverkningsanläggning men inte berättat vad som tillverkas där.

ANNONS

I Isfahan som ligger omkring 35 mil söder om Teheran, finns bland annat en flygbas och kärnbränsleforskning och produktion.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS