Mannen uppgav för polisen att hans liv i hemmet blivit ett helvete. Bilden är en arkivbild.
Mannen uppgav för polisen att hans liv i hemmet blivit ett helvete. Bilden är en arkivbild. Bild: FREDRIK SANDBERG / TT

Man ville till fängelse – för att slippa sin fru

En man i Italien dök upp på polisstationen och bad om att få sitta i fängelse, uppger polisen, enligt tidningen The Local. Mannen ska enligt tidningen vara dömd för drogrelaterade brott och avtjänade sitt straff i husarrest.

ANNONS

Mannen, som är i 30-årsåldern, ska ha suttit i husarrest i flera månader i sitt hem i Guidonia Montecelio och hade enligt The Local ett par år kvar av sitt straff. Enligt polisen ska mannen ha trotsat sin husarrest och dykt upp på polisstationen och bett om att få sitt straff omvandlat till ett fängelsestraff då han inte längre stod ut med sin fru. Han ska enligt tidningen uppgett för polisen att hans liv i hemmet blivit ett helvete.

”Uppgiven över situationen föredrog han att rymma och istället lämna över sig till polisen för att be om att få avtjäna sitt straff bakom galler istället”, skriver polisen i ett uttalande enligt tidningen.

ANNONS

Mannen greps på polisstationen för att ha rymt från husarresten och ska ha blivit omplacerad till ett fängelse istället.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS