Matthew Perry säljer sitt strandhus

LYXHUSET: Under coronoapandemin har ”Vänner”-skådisen Matthew Perry tillbringat mycket tid i sitt strandhus i Malibu. Men nu har han bestämt sig för att sälja det. Och det är en annan tv-kändis han anlitat som mäklare.

ANNONS
|

Om man följer den före detta ”Vänner”-stjärnan Matthew Perry på Instagram, kan man se att han tillbringat mycket tid under coronoapandemin i sitt strandhus i Malibu. Han har lagt ut bilder på folk som går på stranden, en vacker solnedgång och vänner på besök, bland annat.

Men nu ska han skiljas från sitt hus som han har lagt ut till försäljning. Och det är en annan tv-kändis som säljer. Mäklaren Josh Flagg är känd från tv-programmet ”Million Dollar Listing Los Angeles” och har hand om försäljningen av strandvillan.

Josh Flagg från tv-serien ”Million Dollar Listing Los Angeles” är den som säljer Matthew Perrys hem i Malibu.
Josh Flagg från tv-serien ”Million Dollar Listing Los Angeles” är den som säljer Matthew Perrys hem i Malibu. Bild: Jordan Strauss

Perry köpte huset på stranden 2011 för cirka 105 miljoner kronor, nu säljer han det för 131 miljoner.

ANNONS

För det priset får köparen ett tvåvåningshus på 510 kvadratmeter som bokstavligt talat ligger på stranden. Det gör att majoriteten av rummen har havsutsikt.

Bostaden byggdes 1960, men har renoverats en hel del sen dess. Det har en öppen planlösning där kök, matsal och vardagsrum går ihop. Det sistnämnda är så stort att det finns plats för ett pingisbord. Kanske har Matthew Perry haft pingisturneringar där med sina polare nu under pandemin.

Walk-in-closet med havsutsikt

Perrys master suite har en walk-in-closet med havsutsikt, ett vardagsrum och ett stort badrum. Från sovrummet går han rakt ut på balkongen som sträcker sig längs med hela framsidan, därifrån har han havsutsikt – precis som från sängen.

I strandhuset finns fyra sovrum, fyra badrum, öppen spis och ett biorum. På båda våningarna finns stora balkonger att sitta och mysa på och blicka ut över havet. På första våningen löper trädäck runt tre sidor av huset.

En stjärna som Matthew Perry vill kanske ha så lite insyn som möjligt i sitt hem, men strandens besökare kan lätt hålla koll på vad stjärnan gör. Därför kan det vara skönt att ha en insynsskyddad innergård med bubbelpool precis utanför ytterdörren.

Säljer två bostäder

Det här är inte den enda bostaden Perry har ute till försäljning. För ett år sedan la han ut sin 860 kvadratmeter stora våning i Los Angeles till försäljning. Priset var då på dryga 340 miljoner kronor. Ett år senare har ingen nappat - så nu har priset på våningen sänkts en hel del.

ANNONS

Nu kan man köpa den bostaden för 237 miljoner kronor, i priset ingår kändisgrannar som Rihanna, Paula Abdul och Elizabeth Berkley.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS