Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Glada miner på läktaren när det thailändska fotbollslaget fick se matchen mellan United och Everton.

Thailändska grottpojkar hyllades av United

Det thailändska fotbollslaget bestående av 12 pojkar och en lagledare, som i somras satt fast i 17 dagar i en grotta i norra Thailand, har fått tillbringa en dag på Manchester Uniteds hemmaarena Old Trafford.

På lördagen fick de alla varsin kram av tränaren José Mourinho och hälsa på storspelare som Ander Herrera, Paul Pogba, Anthony Martial och Ashley Young.

De blev särskilt inbjudna till Premier League-matchen mot Everton under söndagen. De fick också vara med på träningen inför matchen och stoltserade med spelare för fotografier samt fick souvenirer signerade.

Pojkarna har redan fått smaka på Manchester Uniteds stjärnglans i form av tidigare anfallaren Zlatan Ibrahimovic, då de gjorde ett framträdande tillsammans med honom i Ellen Degeneres underhållningsprogram.

De tolv pojkarna hade sällskap av två tränare och familjemedlemmar samt en representant från den thailändska regeringen. De satt alla på vip-läktaren iklädda United-halsdukar och fick ett rungande välkomnande när de presenterades för publiken.