Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/25

Tyra Banks säljer huset i Pacific Palisades

LYXHUSET: Tyra Banks har ett hus i soliga och kändistäta Pacific Palisades i Kalifornien. Hemmet köpte hon för snart fyra år sedan, men redan nu vill hon sälja det. Köparen får ett 600 kvadratmeter stort hus med havsutsikt, pool och enorm takterrass, bland annat.

Den före detta toppmodellen Tyra Banks visade underkläder för Victoria's Secret och frontade magasinet Sports Illustrated när hon var mitt i karriären. Efter att ha slutat som modell, jobbar hon numera som producent och programledare.

Hon har lett program som ”America's next top model ”, och den egna talk-showen ”The Tyra Banks dhow”. Nu programleder hon den amerikanska versionen av ”Let’s dance”, och sedan i somras är hon ägare av ett eget glassmärke, ”Smize cream”.

Förutom att programleda och sälja glass, verkar hon gilla att köpa och sälja hus. För i februari köpte hon ett hus i Malibu för 42 miljoner kronor, och nu säljer hon sitt hem i Pacific Palisades.

Huset byggdes 2014, men själv köpte hon det för knappt fyra år sedan. Trevåningshuset ligger tätt inpå grannarna, så en del insyn får man nog räkna med.

Tyra Banks hem är på närmare 600 kvadratmeter, har fem sovrum, sex badrum, bar och flera vardagsrum – varav ett med en matplats som granne. Ett av sovrummen på bottenvåningen har ett eget kök, och det ligger granne med ett av husets kontor, ett gym och ett biorum.

Ljust och fräscht

Köket är precis som resten av huset inrett i ljusa färger, och här finns en frukostbar och en sittgrupp. Vid köket ligger ett tv-rum/vardagsrum, och tar man några steg till hamnar man på uteplatsen där en svalkande pool ligger. Poolområdet passar en familj med mindre barn för poolen är inglasad, så risken för ett ofrivilligt dopp är inte så stor.

Bor man i soliga och varma Kalifornien tillbringar man en stor del av fritiden utomhus. Tyras hem har inte bara en uteplats på markplan att vara på då, på taket finns också en stor terrass som spänner över hela taket, och med utsikt åt precis alla håll, även mot havet. Där kan man ligga och sola, sitta runt eldstaden, eller fixa till lite gott käk i köket. En sval kväll kan de nya ägarna bjuda in polarna för lite mys i den stora jacuzzin.

För den som vill bo som en toppmodell är priset 72 miljoner kronor.