Bert Karlssons reaktion – efter placeringen på campinglistan

Ursand hamnar på plats 14 när Husvagn.se listar de populäraste campingarna i Sverige under 2023.
– Det var dåligt... Vem låg etta då? Frågar Bert Karlsson när han hör om placeringen.

ANNONS
|

Bert Karlsson berättar att de har byggt campingen för att den ska bli populärast och att han ser det som en självklarhet att de ska ta sig till första platsen på listan.

– Vi har lagt hundra miljoner kronor hittills på det här och det är klart att det måste ge något resultat, säger Bert Karlsson.

Listan över de populära campingarna baseras på hur besökarna på husvagn.se har klickat från 1 maj 2022 till 1 maj 2023. Därefter har campingarna rangordnats.

Egen dusch och toalett på exklusiva platser

Bert Karlsson berättar att campingen ständigt försöker förbättras för att nå toppen på listan, bland annat genom att utöka antalet platser för att möta besökarnas efterfrågan. Men i år finns campingplatser där de boende kommer ha en annorlunda upplevelse.

ANNONS

– Till två campingplatser har vi enskilda toaletter, säger Bert Karlsson.

Toalettvagnarna är redan stora i Tyskland och Danmark berättar han, men inte i Sverige. Därför testas den nya satsningen endast på två platser i år.

De lite mer exklusiva platserna som är försedda med egen dusch och toalett kommer kunna bokas av alla, men det kostar extra.

Destination Apelviken toppar listan

Förutom toalettvagnar satsar Ursand också på svartnosfåren som är en nyhet i år. Under sommarsäsongen kommer det även bjudas på barnteater en gång i veckan och öppettiderna för poolen kommer förlängas.

– Vi har sju lekplatser och det är ingen annan camping som har det. Vi är barnfamiljernas och hundarnas paradis, säger Bert Karlsson och berättar att Ursand gjort lite extra saker för att bli unika.

– Så jag hoppas att vi går uppåt på den listan sen, säger Bert Karlsson.

Förstaplatsen på listan kammade destination Apelviken i Varberg hem, andraplatsen gick till First Camp Råå Vallar-Helsingborg och den tredje populäraste campingen, enligt listan, är Hafsten Resort i Uddevalla.

LÄS MER:Bert Karlsson: ”Avgörande att vi går plus i år”

LÄS MER:Svartnosfåren gjorde succé på Ursand

ANNONS