Bil voltade – en till sjukhus

Vid 11-tiden på onsdagsförmiddagen inkom ett larm till SOS Alarm om en singelolycka på väg 2045 norr om Vargön, på vägen ut till Vänersnäs.

ANNONS

– En personbil har voltat och hamnat på taket i ett dike, säger Claudia Giare på SOS Alarm.

Enligt SOS Alarm har föraren tagit sig ut ur bilen på egen hand och uppges ha lindriga skador.

Vid klockan 11.15 kom utryckningsfordon till platsen.

Enligt Trafikverkets hemsida har händelsen stor påverkan på trafiken.

Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund uppger strax efter 12-tiden att föraren har blivit förd med ambulans till sjukhus för kontroll.

Räddningstjänst, ambulans och polis har lämnat platsen vid 12-tiden.

Polisens presstalesperson Anna Göransson berättar att det inte finns någon misstanke om brott och att det inte var några personskador.

Vid 12.30 uppgav Trafikverket på sin hemsida att trafiken inte längre påverkas.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS