Det började brinna i en verkstad under söndagskvällen.
Det började brinna i en verkstad under söndagskvällen. Bild: Erik Zienau

Brand i verkstad väster om Frändefors

Det började brinna i en verkstad väster om Frändefors under söndagskvällen. Enligt polisen exploderade en gasflaska, men ingen person ska ha kommit till skada.

ANNONS
|

Det var vid klockan 22.22 som SOS Alarm larmades om branden. Räddningstjänst åkte till platsen tillsammans med en ambulans och polis.

– Det ska finnas lite gasflaskor och bilar i verkstan, säger Tero Paakki, vakthavande befäl på räddningstjänsten, vid klockan 22.45.

Vid 23-tiden brann det inte längre med öppna lågor. Enligt Anders Wennergren, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, ska en glasflaska ha exploderat i verkstan.

– Det ryker för tillfället, säger han.

Räddningstjänsten: Ganska mycket rökskadat

Vid 23.35 var branden släckt och räddningstjänsten höll då på med eftersläckning.

– Det är ganska mycket rökskadat, men man ska ha klarat det ganska bra, säger Ulrik Olsson, vakthavande befäl vid räddningstjänsten.

ANNONS

Enligt räddningstjänsten ska ingen person ha kommit till skada.

Polisen misstänker inget brott i samband med branden.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS