Brand startade i lastbilshytt

På tisdagskvällen började det brinna i en lastbil som stod parkerad på ett industriområde i Vänersborg. Branden var släckt innan räddningstjänsten var framme på platsen.

ANNONS
|

Branden, som startade vid klockan 19 på tisdagen, var en mindre brand inne i en lastbilshytt. Den hann inte sprida sig nämnvärt innan den var släckt av personal på plats.

– Branden startade i någon form av elektronik i hytten. Den släcktes av personal på det företag lastbilen hör till. Av lastbilens förare och andra, säger Andreas Elfström, vakthavande befäl på Närf.

Räddningstjänsten var kvar på platsen en halvtimme efter att branden startade.

– Vi kollar så det inte ligger och pyr någonstans, och säkerställer så det inte ska börja brinna igen, säger Andreas Elfström.

Ingen ska ha kommit till skada i samband med branden.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS