Föll fem meter på betonggolv

En man har fallit fem meter ner på ett betonggolv på en arbetsplats i Vänersborg. Ambulans kallades till platsen och mannen var vid medvetande.

ANNONS

Enligt polisens hemsida ska mannen ha fallit fem meter från en landgång ner på ett betonggolv. Han fördes i ambulans till sjukhus och ska ha varit vaken och talbar.

– Det enda jag fått till mig är att han ska ha klagat på smärta i fötterna, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

Polisen har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka och kommer att utreda händelsen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS