Framgångsrikt företag nyanställer – lanserar app

En minskad nybilsförsäljning och ökat användande av begagnade fordon, samt ett väl inarbetat namn sedan över 30 år tillbaka. Det är två delar för företagets fortsatta framgång.
– Trots att det var pandemi lyckades vi växa, såväl i omsättning som antalet medarbetare. 2021 anställde vi 18 personer och gick över 100 anställda. Nu är vi snart 110, säger försäljnings- och marknadschef Jacob Westman.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.