Husbilsolycka skapade trafikpåverkan

En husbil körde under söndagskvällen i diket mellan Trollhättan och Vänersborg. Trafiken påverkades i väntan på att bärgare skulle komma till platsen.

ANNONS
|

Vid halv sju-tiden på söndagen körde en husbil i diket på E45 i höjd med Brätte ridskola. Varför fordonet kört av vägen är enligt Tony Karlsson, inre befäl på Närf, ännu oklart.

Redan när olyckan larmades till SOS hade såväl passagerare som förare lämnat husbilen och stod utanför när räddningstjänsten kom till platsen. Enligt Närf ska ingen person ha kommit till skada.

– Vi var i princip bara trafikvakt eftersom det var så trångt på platsen, sedan inväntade vi bärgare, säger Tony Karlsson.

Trafiken påverkades tills dess att husbilen kunde bärgas från platsen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS