Kaffeälskaren Elliot, 13, hatar pappersarbete – vill bli polis

Elliot Dunhäll, 13, från Vänersborg tycker att kampsport är bra för att få ut känslor ur kroppen.

ANNONS

Vad gör du på fritiden?

– Jag gillar att hänga med kompisar och hålla på med kampsport.

Vad gör du med kompisarna?

– Går på på olika kaféer och hänger på stan.

Vad köper du på kafé?

– Kaffe. Iskaffe gillar jag. Jag har gillat kaffe när jag var 9–10 år. Vi brukar gå på Espresso house, men det är skitdyrt. Typ 60 spänn för en kaffe.

Varför är det kul att hålla på med kampsport?

– Det är bra för att få ut känslor. Och så är det en skön grupp. Man har mycket känslor i kroppen. Ibland är jag arg och ledsen, det är väl alla, men det är bra att kunna defenda sig själv.

ANNONS

Vad vill du jobba med när du blir stor?

– Polis. Det händer mycket grejer, och är inte så mycket pappersarbete. Jag hatar pappersarbete.

Vad har du gjort idag?

– Vi har haft uppträdande med kampsporten. Det var gött och inte nervöst, jag har gjort det innan. Annars har jag gått runt med kompisar.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS