Konkursade företagets pengar gick till spel och Spanien-lägenhet

Lösa handlingar och pärmar låg huller om buller på kontoret. Bokföringen hade inte skötts på flera år och skatter och arbetsgivaravgifter på flera miljoner kronor hade undanhållits. Samtidigt ska betydande belopp förts över till privata konton för att bekosta spelskulder och en lägenhet i Spanien. Nu har en man och en kvinna dömts för systematisk ekonomisk brottslighet.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.