Lilly, 11, ska spela Idas sommarvisa på skolavslutningen

Lilly Karlsson Östlind, 11, från Gestad ska spela Idas sommarvisa på saxofon på skolavslutningen.

ANNONS

Vad är ditt favoritämne i skolan?

– Bild, idrott, musik och slöjd.

Varför är just de ämnena så roliga?

– Jag gillar att rita och så är jag bra på slöjd, det är syslöjd. Och så gillar jag musik. Jag spelar saxofon. Det är inte så svårt. Vi ska spela Idas sommarvisa på skolavslutningen.

Är du nervös för det?

– Lite. Det som är nervöst är att göra fel. Även om det inte gör något.

Vad har du för sommarplaner?

– Jag skulle vilja åka till Liseberg och Skara sommarland. Jag har inte varit där förut. Jag gillar att bada. Jag badade i Hallesjön i januari, det var iskallt. Det var första gången jag badade på vintern. Jag badade också på första maj.

ANNONS

Vad gillar du för djur?

– Jag gillar hundar och katter. Vi har både hund och katt. Hunden heter Mickey, det är en belgisk vallhund. Sally heter katten. Mickey gillar att jaga Sally, men Sally börjar bara fräsa då.

Har du några syskon?

– Jag har Ella, Liam och Leah. Jag är äldst. Det är roligt att ha så många småsyskon. Ella som är ett vill mest ta mina grejer, då säger jag aj aj.

Vad gör du på fritiden?

– Leka med kompisar och kör judo. Jag har gult bälte just nu. Jag har vunnit silver och brons på två tävlingar.

Vad gör du på fritiden?

– Leker med mina vänner. Vi brukar gunga och hoppa studsmatta.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS