Pizzeria översvämmad i Vänersborg

De stora regnmängderna ställer till med problem i Vänersborg. Under sena tisdagskvällen inkom ett larm om översvämning på en pizzeria, och enligt räddningstjänsten rör det sig om drygt 40 centimeter vatten i källaren.

ANNONS

Det var vid 23.35-tiden på tisdagen som räddningstjänsten först kallades till Storgatan i Vänersborg. På platsen hade en pizzeriaägare larmat om stora vattenmängder nere i källaren.

– Jo, det är runt 40 centimeter vatten där nere, säger Simon Willner, vakthavande befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund. Enligt honom har man skickat en styrka från Vänersborg på larmet.

Enligt Willner utgår man från att det är regnvatten i källaren, och alltså inte en vattenläcka i byggnaden.

Räddningstjänsten kunde snabbt pumpa ut vattnet som samlats i källaren och meddelade redan klockan 00.20 att man börjat avveckla sin insats.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS