Problem med Vänersborgs hemsida

Under en stor del av torsdagen hade Vänersborgs kommun problem med såväl sin hemsida, som telefoni och e-post.

ANNONS

– Vi vet inte ännu vad det beror på men vi felsöker för fullt, sa Victoria Hallqvist, kommunikatör på Vänersborgs kommun.

Problemen med såväl hemsidan, som telefoni och e-posten har kommit och gått under större delen av torsdagen, vilket såklart har påverkat kommunens arbete i viss mån.

– It-avdelningen jobbar för fullt med att lösa problemet, sa Victoria Hallqvist vid 18.30-tiden.

Först vid 20.30-tiden på kvällen var hemsidan uppe igen. Enligt it-avdelningen verkar nu allt fungera som det ska och kommunens service borde därmed fungera ostört under fredagen.

Vänersborgs kommun beklagar de besvär som de tekniska problemen kan ha orsakat invånarna. Vad felet har berott på är ännu oklart.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS