Rattfull körde in i husfasad

En man i 40-årsåldern körde vid 07.30-tiden på lördagsmorgonen in i en husfasad i Nordstan i Vänersborg och försökte smita från platsen. Mannen togs dock om hand av polis och är nu misstänkt för grovt rattfylleri och smitning från olycksplats.

ANNONS

– Vi fick in en anmälan om en vinglig bilfärd i centrala Vänersborg. Sedan ska mannen ha kört in i fasaden till ett företag och knycklat till stupröret. Vår patrull möter sedan bilen och får stopp på den fortsatta färden. Det visar sig vara en kraftigt berusad man bakom ratten, berättar Fredrik Larsson, jourhavande förundersökningsledare hos polisen Trollhättan.

Mannen blev omhändertagen för tillnyktring och fick följa med för blodprov. Han är nu misstänkt för grovt rattfylleri, grov olovlig körning och smitning från olycksplats.

– Vi åkte och kollade längs med hans färdväg om det var några mer materiella skador, men det var det inte. Men är det någon som har sett något eller vill rapportera någon skada är det bara att höra av sig, vi kan ha missat något, säger Fredrik Larsson.

ANNONS

Inga personer kom till skada. Mannen, som var ensam i bilen, förhördes under lördagen och släpptes sedan på fri fot. Han förnekar brott.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS