Sidokollision mellan två bilar

Två bilar krockade strax efter 15.30-tiden med varandra utanför Vänersborg. Räddningstjänst och ambulans kallades till platsen.

ANNONS

Tre personer fördelat på två bilar berördes av krocken.

Det var på Stampgatan nära E45.an i höjd med Båberg som krocken inträffade.

Vid 15.50-tiden uppgav SOS Alarm för TTELA att såväl räddningstjänsten och två ambulanser kommit fram till olycksplatsen.

Vid 16.00 bekräftade räddningstjänsten att samtliga inblandade personer är ute ur bilarna.

Händelsen ska enligt uppgift ha ägt rum i korsningen Stampgatan/Äsperedsvägen.

– Det är en mindre väg så det finns alternativa vägar. Men det kan från och till vara totalstopp på platsen, kommenterar Johan Ytterberg, vakthavande befäl på Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

En stund senare stod det klart att såväl räddningstjänst som ambulans kunde lämna platsen. Ingen person har behövt föras till sjukhus.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS