Stoppade bil med stöldgods från Vargön

Tidigt i onsdags skedde ett inbrott på Vargön Alloys område. Under lördagsnatten stoppade polisen en bil med stöldgods från inbrottet.

ANNONS

Vid 5 tiden på morgonen i onsdags larmades polis till Vargön Alloys där Skanska hade haft inbrott i både kontors- och redskapsbodar, där bland annat verktyg stals. Företaget blev även av med en bil som dock hittades senare under dagen en bit därifrån. Det övriga stöldgodset var dock försvunnet.

LÄS MER:Inbrott på två företag i Vargön

Men nu kan i vart fall delar av det ha hittats, sedan en polispatrull stoppat en bil vid Båberg. Det var vid ettiden på natten mellan fredag och lördag som bilen stoppades för kontroll. Då visade det sig att bilen innehöll föremål som tros komma från inbrottet några dagar tidigare.

Bilens förare, en man i dryga 20-årsåldern, greps misstänkt för stöld, alternativt häleri.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS