Den senaste tiden har polisen slagit till mot två olika konstellationer som misstänks för omfattande narkotikahandel. Flera män och kvinnor sitter häktade misstänkta för grova narkotikabrott.
Den senaste tiden har polisen slagit till mot två olika konstellationer som misstänks för omfattande narkotikahandel. Flera män och kvinnor sitter häktade misstänkta för grova narkotikabrott. Bild: Rickard Sköld

Stora knarkhärvor på väg att nystas upp

De misstänkta nätverken ska ha styrt knarkhandeln av amfetamin och cannabis. I TTELA krim hör du om knarkhärvorna i Vänersborg och Trollhättan och om attackerna mot blåljuspersonal och försvarshemligheterna som aldrig får avslöjas.

ANNONS
|

Lyssna här:

I det nya avsnittet av TTELA krim fördjupar sig TTELA:s journalister i ämnen som narkotika, försvarshemligheter och om attacker mot blåljuspersonal.

På kort tid har polisen gjort flera stora tillslag mot misstänkta narkotikanätverk. Enligt polisen ska en grupp på flera män och kvinnor har försett Vänersborgare med droger. I Malmö greps personerna när en väska med tramadol lämnades över.

I podden om nyhetsaktuella brottsfall hör du också om Trollhättebon som döms för att ha spridit information om försvarshemligheter och om utbildningen för ungdomar som ska få en bättre förståelse för blåljuspersonal.

TTELA krim

I podden som publiceras varannan måndag medverkar TTELA:s journalister Daniel Gustafsson, Mari-Louise Melldahl och Emma-Karin Björk.

I podden fördjupar vi oss i brottsaktuella ämnen. Tidigare avsnitt handlar bland annat om Dannebackemördaren som kommer att släppas ut nästa år, om Bandidos och om stora cannabisodlingar i Dalsland.

ANNONS