Varierad mat lockar många olika fåglar till Sussies trädgård

Vill man ha många olika sorters fåglar vid fågelbordet därhemma är det bra att blanda olika sorters mat. Hos Sussie Carlström utanför Uddevalla finns det något för alla smaker.
– Nu är det tofsmes, talgoxe och blåmes där på smöret, och svartmesen satt här nyss, och så har vi nötväckan i den runda skålen med solrosfrön, säger Sussie Carlström, fågelskådare och vice ordförande i Bohusläns Ornitologiska Förening.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.