Fredrik Eklund hyr ut sitt lyxhus i Beverly Hills

LYXHUSET: Mäklaren och realitystjärnan, Fredrik Eklund bor i kändistäta Beverly Hills med sin man Derek Kaplan och deras tvillingar Milla och Frederick Junior. Men nu ska de flytta till Miami och hyr därför ut sitt färgglada och lyxiga hem, som bland annat har sju sovrum, pool och bastu. Men det kostar en slant att bo som en kändismäklare.

ANNONS
|

Kändisarnas mäklare Fredrik Eklund har bott i USA i många år, där han säljer lyxiga bostäder i mångmiljonklassen. Nyligen slog han ett prisrekord på downtown, Manhattan, när han sålde ett penthouse för över en halv miljard kronor.

Känd för de stora massorna blev han genom sin medverkan i realityserien ”Million dollar listing New York”.

Själv bor han sedan några år tillbaka i Los Angeles med sin man, konstnären Derek Kaplan och deras tvillingar Milla och Frederick Junior, även kallad Freddy.

På sitt Instagramkonto berättar Fredrik Eklund nu att de ska hyra ut sitt hus i Beverly Hills som de köpte 2019, för att flytta till Miami. Skälen till flytten skriver han är för att hans företag snabbt expanderar i Miami, att tvillingarna kommit in på en av de bästa skolorna, och att han behöver vara närmare sin verksamhet i New York.

ANNONS

Han skriver: ”Vi ÄLSKAR det här huset så mycket, jag kommer för alltid att vårda dessa minnen med familjen”.

Huset som nyligen har synts i tidningar som Architectural Digest och Vogue, är helt insynsskyddat, är drygt 500 kvadratmeter stort, innehåller sju sovrum och lika många badrum.

Derek Kaplan och Fredrik Eklund och tvillingarna Frederick Junior och Milla, ska flytta till Miami från Beverly Hills. Därför hyr de nu ut sitt hem på obestämd tid. Arkivbild.
Derek Kaplan och Fredrik Eklund och tvillingarna Frederick Junior och Milla, ska flytta till Miami från Beverly Hills. Därför hyr de nu ut sitt hem på obestämd tid. Arkivbild. Bild: RCF / MEGA

Eklund och Kaplan har inrett huset i glada färger

När Eklund och Kaplan köpte huset var väggarna vita och huset inrett i mycket svart och grått. Så ser det inte ut längre, för paret har gett det en mycket färgglad inredning tillsammans med inredaren Paris Forino.

Flera av rummen är målade i ljusa pastellfärger, varav 17 olika nyanser av färgen rosa, som Eklund är mycket förtjust i. Barnens rum har istället fått tapetserade väggar.

Det finns lite svensk inredning också, då ett av badrummet har tapetserats med tapeten ”Paradiset” designad av Josef Frank, och en del av konsten på väggarna är förutom Derek Kaplan, målade av Fredriks bror Sigge Eklund. Men det syns även tyger från Svenskt tenn.

Köket flyter ihop med ett av vardagsrummen som har en öppen spis och går i ljusrosa, koppar, lite blått och flera nyanser av gult. Från köket kan man kliva direkt ut till trädgården och poolområdet.

Fredrik Eklund skriver på sitt Instagramkonto att fastigheten innehåller ett kontor, en hemmabio, ett gym, bastu, ett kallt bad, pool och ett bubbelbad. Där finns också fyra öppna spisar, varav en på utsidan.

ANNONS

På baksidan ligger den insynsskyddade trädgården med pool, bar, utomhusgrill, olivträd och flera uteplatser att hänga på.

Vill man bo som en kändismäklare är hyran utan möbler, strax under 550 000 kronor, i månaden. Hur länge huset kommer att hyras ut, vill de inte kommentera.

LÄS MER:Jennifer Lopez säljer sitt lyxhus i Bel Air

LÄS MER:Lyxhusen som var till salu under 2022

LÄS MER:Här är kändisarna som sålt och köpt nya hem under året

ANNONS