Hugh Jackman säljer sin lägenhet i New York

LYXHUSET: Skådespelaren Hugh Jackman som är känd från filmer som ”X-men”, ”Trogen tjur sökes” och ”Les Misérables”, äger tre olika boende med sin fru. Ett av dem är en 1 000 kvadratmeter stor lägenhet i New York med utsikt över Hudson River. Nu är den till salu för 400 miljoner kronor.

ANNONS

Skådespelaren och musikalartisten Hugh Jackman och hans fru Deborra-Lee Furness äger flera hem. Ett av dem ligger vid Bondi Beach i Australien som är Hughs hemland. De har även ett sommarhus i East Hampton, New York, och en stor lägenhet i West Village också i New York. Den sistnämnda syns titt som tätt i hans filmer på Instagram.

Lägenheten i New York köpte paret 2008, men nu har de lagt ut den till försäljning för 400 miljoner kronor. Bostaden som har utsikt över Hudson River innehåller elva rum, vara fem är sovrum. Sen tillkommer sju badrum och toaletter.

Deborah Grubman är en av mäklarna och säger till sajten Mansion Globe att paret bott där i drygt 14 år och älskar våningen och fastigheten, men känner att de vill ha något nytt. De älskar New York och vill stanna i närområdet.

ANNONS

Våningen är på strax över 1 000 kvadratmeter som är fördelade på våningarna åtta, nio och tio. Totalt är fastigheten på 15 våningar.

På våning åtta ligger ett stort vardagsrum med en kortsida med fönster från tak till golv, där ligger också fyra sovrum med badrum och ett bibliotek.

Våning tio är sovrum med spa

Våning nio har en öppen planlösning där det stora köket glider in i ännu ett vardagsrum med öppen spis, en matsal och ett hemmakontor. Vid köket ligger vinförvaring och ett skafferi.

Hela våning tio är parets sovrum med ett träningsområde, ett badrum med spa, en bastu, kontor och ett område för omklädning och garderober.

Varje våning har en terrass som händer ihop med spiraltrappan som går igenom alla våningar. Vill man inte ta trappan finns hiss.

Istället för ytterväggar har bostaden fönster med milsvid utsikt över stora delar av New York. Stora fönster bör inte bara ge utsikt, utan också insyn från grannarna som bor i husen bredvid paret Jackman-Furness.

Hela våningen går helt i vitt från golv till tak, så den som köper den kan lätt sätta sin prägel på den.

Mäklarna Deborah Grubman, David Adler och Paul Albano jobbar på Corcoran.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS