Mariah Carey säljer sitt hus i Atlanta

LYXHUSET: Mariah Carey är julens stora musikdrottning. Tack vare bland annat sin monsterhit "All I want for Christmas is you" har hon kunnat unna sig fler olika boenden. Ett av dem är ett hus i Atlanta med pool, tennisbana och skönhetssalong. Nu är huset till salu.

ANNONS
|

Runt jul finns det flera låtar som ständigt spelas på radio och i våra hem, en av dem är "All I want for Christmas is you" av Mariah Carey. En låt hon tjänat storkovan på. Det sägs att den drar in runt 26 miljoner kronor årligen. Tack vare bland annat den låten tillhör hon en av de rikaste artisterna i världen.

Snart blir Mariah Carey ännu rikare då hon har lagt ut sitt hus i Atlanta till försäljning. Ett hus hon ägt en kort tid, där hon ska bott en period under coronapandemin. I ett pressmeddelande säger hon att ”hon alltid kommer att ha en nära relation till Atlanta, men att hon kommer att tillbringa tid i New York, där hon har sitt långtidsboende”.

ANNONS

Careys hus byggdes 1994, samma år som hennes julsuccé släpptes, och är på nästan 1 200 kvadratmeter med nio sovrum och 13 badrum.

Under den korta tiden hon bodde där har hon hunnit sätta sin prägel på huset. Det sitter bland annat uppe bilder på henne och barnen, tavlor av henne själv och ett sminkrum helt i rosa.

I hennes hem finns en hel del annat, som en matsal, ett bibliotek, ett stort ljust kök med köksö i marmor, inspelningsstudio, ett par barnrum, en hemmabio, gym med speglar och tv, flera vardagsrum, kontor, sju öppna spisar, frukostrum och ett extra kök.

Rosa skönhetssalong

Mariah Careys ljusa sovrum har en öppen spis och plats för fåtöljer, klädkammare, ett mindre kök med en liten kyl, kaffemaskin och en terrass. I direkt anslutning till det ligger ett rosa kombinerat omklädningsrum och skönhetssalong och ett stort lyxigt rosa badrum.

Huset ligger omgivet av en stor trädgård med mycket gräsmatta och många träd, vilket ger hemmet bra insynsskydd från nyfikna och paparazzis.

På utsidan kan de nya ägarna ha det trevligt, där det finns en uppvärmd pool med tillhörande poolområde, tennisbana, ett poolhus med grill och plats för matbord och loungemöbler. Det finns flera uteplatser, men också en lekplats för barnen.

ANNONS

När Mariah Carey lade ut huset till försäljning i september var priset 67 miljoner kronor, nu har hon sänkt det till 62 miljoner kronor.

Mäklarfirman Christie’s International Real Estate ligger bakom försäljningen.

LÄS MER:Slott till salu runt om i världen

LÄS MER:Världens smalaste skyskrapa byggd i New York

LÄS MER:Mark Wahlberg säljer sitt stora hus i Beverly Park

ANNONS