Michael Jordan sänker priset på lyxhuset – igen

I åtta år har han försökt sälja – utan framgång. Nu sänker Michael Jordan priset på sitt lyxhus i Chicago. Reapriset? 15 miljoner dollar.

ANNONS

Michael Jordan är verkligen i ropet då dokumentserien The Last Dance, som handlar om basketlegendaren och det framgångsrika Chicago Bulls-laget som skördade stora framgångar under 1990-talet, går varm på streamingsajterna.

Det var också under tiden i Bulls som Jordan köpte det lyxhus som han nu "rear" ut.

Han förvärvade sitt mansion 1991, men efter att ha haft det i sin ägo i 21 år valde Jordan 2012 att lägga ut det till försäljning.

Prislappen då? 29 miljoner dollar.

Åtta år senare är det fortfarande ingen som har nappat och köpt villan. Så nu gör Jordan ett nytt försök att få upp intresset då han nästan halverar utköpspriset till drygt 14,9 miljoner dollar, det rapporterar Sports Illustrateds Dan Gartland.

ANNONS

Anledningen till att han gör det nu? Att han hoppas på att nytt intresse ska väckas till liv efter dokumentärserien och att fler spekulanter ska dyka upp.

Och för den som gillar lyx i överflöd så är huset ett bra val.

Priset på huset som är 1800 kvadratmeter stort och med en tomt på 30 000 kvadratmeter motsvarar 143,7 miljoner svenska kronor.

Utöver den gigantiska tomten finns också en fullstor baskethall, en fullt utrustad skönhetssalong, puttinggreen för golf, vinkällare med plats för 500 flaskor, biosalong, 15 uppvärmda garageplatser, pool, gym, tennisbana, en stor damm.

Och någon risk för trängsel i badrummet är det inte heller risk för, det här då det finns 19 stycken i huset.

ANNONS