Rihanna har köpt Vänner-stjärnans tidigare hem

LYXHUSET: För några år sedan köpte artisten Rihanna en lägenhet i det kändistäta huset ”The Century” i Los Angeles. När hon nu väntar sitt andra barn har hon köpt en större bostad på våning 40. Hon är inte den första Hollywoodstjärnan som ägt den, Matthew Perry från tv-serien ”Vänner” har tidigare ägt lyxvåningen.

ANNONS
|

För knappt två år sedan sålde den tidigare Vänner-stjärnan Matthew Perry sin våning i Los Angeles för ett rekordpris på 185 miljoner kronor. Dock ville han ha 340 miljoner kronor för bostaden 2019, men så blev det inte.

Den nya ägaren, miljardären Nick Molnar, hann knappt bo där i två år innan han sålde den lyxiga bostaden vidare. Nu var det ännu en Hollywoodstjärna som stod som köpare. Enligt sajten TopTenRealEstateDeals.com är det den höggravida artisten Rihanna som köpt våningen. Priset hon betalade var cirka 217 miljoner kronor.

Bostaden är på ungefär 865 kvadratmeter och tar upp hela våning 40 i det 42 våningar höga huset. På den ytan finns det bra med plats för Rihanna och hennes pojkvän, rapparen ASAP Rocky och deras växande familj.

ANNONS

Men huset är inte främmande för henne, hon har ägt en mindre lägenhet där sedan 2014.

Rihannas hem har fyra terrasser på våning 40

Hennes nya bostad har fyra sovrum, åtta badrum, en hemmabio, ett spelrum, flera vardagsrum varav ett av dem har två öppna spisar. Master suite är mycket stort och har plats för flera stora soffgrupper. Köket är vitt och har frukostbar, köksö och plats för matbord.

Utsikten från Rihannas nya hem går nog inte av för hackor, och den kan hon kolla in från sängen, för att inte tala om de fyra terrasserna som bostaden har. Det ska finns gott om garderober i våningen med.

I byggnaden finns en hel del för lyx för de boende, som trädgårdar, en pool med cabanas, pilates och yogastudios, conciergeservice och en vinlagringsanläggning.

Fastigheten har lockat flera kändisar genom åren. På de två översta våningarna ska Candy Spelling bo, änka till Aaron Spelling som låg bakom tv-serier som ”Beverly Hills 90210”, ”Melrose Place” och ”Dynastin”. Andra kändisar som bor där och har bott där ska vara Paula Abdul, Elizabeth Berkley och en saudisk prinsessa.

ANNONS