Misstänkt mord i Munkedal

Polisen larmades till en bostad i Munkedal på lördagsförmiddagen där en kvinna påträffas död. Enligt kvinnans man, som nu är anhållen, ska hon ha fallit i en trappa och därefter avlidit.

ANNONS
|

Det var vid nio-tiden på lördagsförmiddagen som polis och ambulans larmades till en bostad i Fyrbodal, där en kvinna hittades död. Enligt Bohusläningen ska händelsen ha inträffat i Munkedal.

Enligt kvinnans man som också befann sig i bostaden hade kvinnan ramlat nerför en trappa och då avlidit.

Men av ännu oklar anledning uppstod frågetecken på plats kring hur händelsen inträffat. Polisen tar då kontakt med åklagare som beslutar att mannen ska gripas.

– Han är delgiven misstanke för mord alternativt dråp. Vi ska höra honom igen i eftermiddag, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Bostaden hölls under dagen avspärrad för teknisk undersökning. I övrigt är polisen förtegen om detaljer kring händelsen.

ANNONS

– Vi får se vad som kommer fram under eftermiddagen. Vi väntar på uppgifter från den tekniska undersökningen och så ska det göras en rättsmedicinsk undersökning, säger Stefan Gustafsson.

Runt klockan 18.30 på lördagskvällen meddelar polisen att man är klara på platsen.

– Den misstänkte är fortsatt anhållen och förhör och utredningen pågår alltjämt, säger Ove Larsson, jourhavande förundersökningsledare, till Bohusläningen.

ANNONS