Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ebba Andersson

Nyheter om den svenska längdskidåkaren Ebba Andersson.

"Foppa": Tråkigt att falla på målsnöret

De tre OS-guldmedaljörerna Peter Forsberg, Anja Pärson och Anna Hasselborg var alla besvikna efter att Sverige ännu en gång misslyckats med att få arrangera ett vinter-OS. Det känns tråkigt att falla på målsnöret, det är surt, säger Forsberg.
Nyheter från sportvärlden
2019-03-08

Holmenkollen öppnar för femmil för damer

Holmenkollens skidfestival ställer sig positiv till att i framtiden arrangera den klassiska femmilen även för damer. Spåren ligger ju redan här så för oss är det ingen större utmaning att köra fem i stället för tre mil. Men beslutet ligger inte hos oss, säger den klassiska tävlingens vd Kristin Vestgren Sæterøy.
Nyheter från sportvärlden
2019-03-02

Andersson: "Inget intresse av att åka femmil"

Är det ett problem att damer och herrar åker olika långt i VM?Åsikterna går isär i det svenska längdskidlandslaget. Jag känner inte att jag har något intresse av att åka en femmil, säger Ebba Andersson. Egentligen är det ganska märkligt att de åker kortare, säger Calle Halfvarsson.
Nyheter från sportvärlden
2019-01-29

Karlsson missar SM-start – Kallas plan oklar

Frida Karlsson, som tog två guld och ett stafettbrons under JVM i skidor, har drabbats av ett bakslag och ställer in onsdagens SM-lopp över 10 kilometer. Jag är väldigt ansträngd i luftrören, säger 19-åringen till Radiosporten. Samtidigt är Charlotte Kallas plan för veckan oklar.