Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

HV71

Nyheter från sportvärlden
2019-03-14

Linköping missar slutspel – förlorade mot HV

HV71 slog Linköping med 4–0 i den sista grundserieomgången och grusade därmed östgötarnas slutspelsdrömmar. Vi drömmer om det, men får inte gå händelserna i förväg. Först och främst är det Rögle som gäller, men det är klart att vi har siktet på att gå hela vägen, säger Simon Önerud.
Nyheter från sportvärlden
2019-01-31

HV71-tränares raseriutbrott: "Förkastligt"

När slutsignalen gick, och HV71 slagit Mora med 3–2, fick Nicklas Rahm, assisterande tränare i HV71, ett raseriutbrott på Moras Matt Bailey. En av våra toppspelare (Mikko Lehtonen) fick en armbågstackling samtidigt som pucken var 30 meter från dem. Jag vill få bort så mycket huvudtacklingar som möjligt och detta var förkastligt, säger Nicklas Rahm till TT.
Insändare
2018-08-28

Högskolan Väst – för vem?

Insändare En dotter som bott i Jämtland cirka nio år kände att hon ville flytta neråt och hem till Trollhättan. De två sista åren pluggade hon till sjuksköterska på Mittuniversitetet i Östersund. Hon hörde sig för på Högskolan Väst (HV) om det skulle gå att göra sista året i Trollhättan. Den hon pratade med på HV sa att det är klart att vi ska lösa detta och det ska gå bra. Med den förhoppningen flyttade hon till Trollhättan och till sin nya bostad.