Trollhättanav Pasi HakopuroBison smakade gott som uppvärmningSkidstjärnan: ”En ynnest att få laga mat med en riktig stjärnkock”
Nyheterav Jonathan SmedsLokala handlare väljer bort surströmmingenDärför har vissa butiker slutat sälja produkten.
Trollhättanav Joakim Jigman KargénUppegårdens vilt är bäst på streetfoodEfter SM-vinsten – planerar restaurang på Hunneberg: ”Vi är glada att viltet får ta sin plats”.
Jobb & AffärerTrollhättanVänersborgLilla Edetav Kajsa CentreIca-butiken tvingas slänga mat för 100 000 kronor per år – på grund av kunders slarvIca-ägaren: ”Gråter varje gång – stjäl någon maten så äts det iallafall”.
InsändareInte smart att utrota produktiva husdjur om skörden slår felAtt utrota våra produktiva husdjur är inte så smart, om skördarna uteblir eller förstörs, menar signaturen ”Marie”.
InsändareRent ut sagt pinsamt, ”Madeleine”!Jag kan inte låta bli att förundras över alla hittepå-argument som förs fram utan några som helst riktiga grunder, menar signaturen ”Em”.
InsändareTrött på tjat om bönor!Jag vill äta det jag kan, vill och har råd med, menar signaturen Madeleine.
InsändareVälj växtbaserad mat för djurens och planetens skullJag förstår att KRAV inte riktigt vågat bli inspirerade av vad Danmarks regering upprättat. Men om Sverige har en egen handlingsplan kan vi bidra med att försöka rädda Moder Jord, menar debattören Johanna Månsson.
InsändareSå kan det ekologiska jordbruket i Västra Götaland växaAlla kan bidra genom att välja närproducerat, ekologiskt och KRAV-märkt, menar debattören Emma Rung.
InsändareRädda Östersjön – byt biffen mot bönor i sommarLåt din gaffel bli ett verktyg för förändring, uttrycker Jonas Norberg.