Tvåstad vann igen.

Femte raka segern för Tvåstad

Tvåstad KIK ångar på i division 1. På söndagseftermiddagen kom femte raka segern efter 9-2 (1-0, 3-1, 5-1) hemma mot Lockerud/Mariestad.

|

Tvåstad började sin vana trogen lite trevande. Men ju längre matchen pågick, desto bättre blev laget.

– Det såg ut ungefär som det sett ut i tidigare matcher. Vi behöver lite tid på oss för att se hur vi ska göra avsluten, men när vi väl löst det så är vi klassen bättre, säger Tvåstads tränare Christian Filipsson.

Rebeca Lööf gav hemmalaget ledningen med en minut kvar av den första perioden, framspelad av Ximena Pettersson.

I den andra perioden började Tvåstad hitta rätt och ökade tempot mot ett allt mer tröttkört Lockerud. Maria Olsson gjorde 2-0 tidigt, Ebba Lindholm utökade till 3-0 halvvägs in i matchen. Det hann även blir 4-0 genom Amanda Pesonen, innan Lydia Appell kunde göra ett tröstmål för gästerna.

I den tredje perioden var Tvåstad överlägset och det rann iväg till solklara 9-2.

Matchfakta

Tvåstad KIK-Lockerud/Mariestad 9-2 (1-0, 3-1, 5-1)

Målen, Tvåstad: Rebeca Lööf 2, Negjimije Beka 2, Maria Olsson, Ebba Lidholm, Amanda Pesonen, Ximena Pettersson, Ellen Svensson.

Lockerud/Mariestad: Lydia, Alexandra von Zweigbergk