Torsdagens match mellan Rögle och Färjestad skjuts upp på grund av coronafall i hemmalaget. Arkivbild.
Torsdagens match mellan Rögle och Färjestad skjuts upp på grund av coronafall i hemmalaget. Arkivbild. Bild: Tommy Pedersen/TT

Ytterligare SHL-matcher flyttas

ANNONS

Ytterligare två matcher i SHL-hockeyn flyttas på grund av coronafall i klubbar. Det gäller torsdagens matcher Rögle–Färjestad och Malmö–HV71, som båda flyttas fram till den 15 december.

Förra veckan konstaterades en rad covid-19-fall i HV71, och redan tidigare har tre av lagets matcher skjutits på framtiden.

För Rögles del började personer i A-truppen uppvisa symptom i söndags, och ett antal positiva coronafall upptäcktes sedan. Det gjorde att måndagens Skånederby mot Malmö ställdes in. Den matchen ska i stället spelas den 17 december.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS