Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Liza Berger tog guld i Golden Girl. Bild: Privat

Berger tog guld i debuten

Liza Berger, från Vänersborgs boxningsklubb, tog guld i sin debut i Golden Girl i Borås i helgen.

I helgen var Liza Berger, från Vänersborgs boxningsklubb, i Borås för att delta i världens största damturneringen i boxning, Golden Girl i Borås. Det blev direktfinal för Liza Berger på grund av att motståndare drog sig ur, och där ställdes hon mot Maddy Walker från Eimborne ABC England.

Maddy Walker var en tuff tjej som hela tiden satte press på Liza Berger. Samtidigt var Berger väldigt nervös inför matchen eftersom det var hennes debut i turneringen, men hon hanterade det dock bra och kunde slå sig ur de pressade situationerna.

Första ronden boxades Berger väldigt bra och satte sina slag rent och med precision samtidigt som hon förflyttade sig bra från den attackerande engelskan, vilket gjorde att ronden gick i Bergers favör.

Andra ronden gick som första eftersom, men i tredje ronden blev Liza Berger trött och började slarva lite med förflyttningarna och guarden vilket resulterade i att Maddy Walker kom in i matchen mer. Men tack vare de två första ronderna gick Berger segrande ur fajten och tog guld.