Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Bästa målskytt. Caroline Gedda gjorde sex av hemmalagets mål.

Deppigt i KFUM efter ny förlust

KFUM Trollhättan tog på lördagseftermiddagen emot serieledarna H 65 Gordies. Långa stunder i matchen var KFUM i ledningen, men gästerna vann med två bollar.

– Vi har tyvärr svårt att knyta ihop i slutet av matcherna. Tjejerna var värda att ta två poäng, sa Kristian Svennevid, tränare i KFUM.

Det var två nykomlingar som möttes i division 1 södra. Gästande H 65 Gordies är ett utvecklingslag till H65 Höör, som spelar i elitserien.

Lagen följdes åt till 3-3. På straff såg Sofia Adolfsson till att KFUM var i ledningen för första gången i matchen. Vid ställningen 7-6 var KFUM i förarsätet och i halvtid ledde hemmalaget med 10-8.

I inledningen av den andra halvleken var KFUM I fyramålsledning, 12-8, och laget spelade riktigt bra och hemmapubliken hoppades på en välförtjänt seger mot serieledarna.

Men sämre tider skulle komma, vid ställningen 16-14 till hemmalaget tycktes det som om tankarna hos spelarna var att nu skall vi nog ta det här.

Istället gick H65 Gordies fram till 16-17 och sedan tog energin slut hos KFUM. Stor orsak var att hemma-spelarna gjorde på tok för många tekniska fel. I stället var det H65 Gordies som med effektivt skytte tog hem en seger med två bollars marginal, 19-21.