Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Thea Roslin, TBF, gjorde bra ifrån sig i en internationell U17-tävling i Kroatien. Bild: Privat
Thea Roslin, TBF, gjorde bra ifrån sig i en internationell U17-tävling i Kroatien. Bild: Privat

Dubbla pallplatser för Thea i Zagreb

Vid helgens U17-tävling i Zagreb, Kroatien, blev det stora framgångar för TBF-spelaren Thea Roslin, men även Daniel Niemi Ström och Tom Roslin gjorde bra ifrån sig.

Thea gick till final i dubbel tillsammans med Göteborgstjejen Kushi Harakamani, efter flera fina vinster, först två tjeckiska par, sedan ett kroatiskt par för att i semifinalen besegra Höfle/Schneider från Österrike.

I finalen blev Saban/Sulic från Kroatien för svåra, men det var ändå ett mycket bra resultat av Thea.

Det blev även en semifinalplats i mixeddubbel för Thea, med Eric Ramstedt från Täby, efter att ha vunnit mot två kroatiska par, sedan ett par från Slovakien innan det blev stopp mot ett österrikiskt par i en tresetare.

Thea Roslin nådde framgångar även i singel efter seger mot en grekiska, därefter en ryska, för att sedan bli utslagen i åttondelsfinalen mot en rumänsk tjej.

TBF:s U15-killar Tom Roslin och Daniel Niemi Ström var också med i denna internationella U17-tävling, och gjorde bra ifrån sig. Det blev kvartsfinal i dubbel efter vinster mot bulgarer och sedan kroater, för att sedan förlora mot det förstaseedade paret från Österrike med 1-2 i set.

Tom vann även sin förstasingel mot en ryss, men föll i andra omgången mot en österrikare. Daniel föll med jämna siffror mot en tjeckisk spelare, 17-21 och 22-24.