Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Linnea Fohlén Gladh tog hem tre medaljer i Götalandsmästerskapen, ett guld och två silver.  Bild: Privat
Linnea Fohlén Gladh tog hem tre medaljer i Götalandsmästerskapen, ett guld och två silver. Bild: Privat

Ett guld och två silver för Fohlén Gladh

Det blev en mycket lyckad tävling för Linnea Fohlén Gladh när Götalandsmästerskapen avgjordes i Kalmar i helgen.

På lördagen tog Linnea Fohlén Gladh guld i släggkastningen för flickor 13, med sitt resultat 48,83 m tog hon hem en klar seger. På söndagen följde hon upp med att ta silver i såväl kula, med resultatet 13,95, och diskus där hon kastade 38,95. Resultatet i slägga är en förbättring av hennes eget distriktsrekord med cirka halvmetern. Både resultaten i diskus och slägga är nya personliga rekord och klubbrekord. En fin avslutning på en framgångsrik säsong för Linnea Fohlén Gladh.

Jack Wennman ställde upp i längd och 200 meter. I längd hoppade Wennman 5,09, vilket gav en sjundeplats. På 200 meter var han på väg mot en mycket fin tid men föll tyvärr på upploppet

Albin Freiholtz deltog i 600 meter där han kom på nionde plats med tiden 1,45,74 min och på 1500 meter där han fick samma placering. På 1500 meter satte han ett prydligt personligt rekord med 14 sekunder med tiden 5,07.

Lovisa Nilsson deltog även hon i de båda löpgrenarna. Hennes bästa placering i de stora startfälten blev en 13:e plats på den längre distansen efter ett mycket fint genomfört lopp.

Emma Andersen Rosenlund deltog i slägga F 13 där hon kom på en 15:e plats.