Kungshamn för svårt för Brålanda

Ett Kungshamn i form blev för svårt för Brålanda. Hemmalaget vann med 2-0 (1-0). – Men killarna kämpade på och gjorde en bra match, säger Reine Mattsson, assisterande tränare i Brålanda.

|

Det var ett riktigt busväder på Kungshamnsvallen på måndagskvällen. Regn och blåst gjorde planen svårspelad. Med vinden i ryggen kunde dock Brålanda inleda bäst, men man förvaltade inte sina chanser. Istället var det Kungshamn som tog ledningen i slutet av halvleken efter ett individuellt Brålandamisstag i straffområdet. I den andra halvleken var det hemmalaget som hade fördel av medvinden, men Brålanda höll ändå spelet uppe och matchen var spelmässigt jämn. I mitten av halvleken tappade Brålanda boll på mittplan och Kungshamn kunde ställa om snabbt och göra 2-0. Det blev också slutresultatet. Brålanda får chans till revansch redan nästa vecka då lagen möts igen i den sista omgången innan sommaruppehållet.