Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Nominera till Årets Superfan 2019

Sju sorger och åtta bedrövelser, total eufori, djupa svackor, förbannelse och hög puls.
Att vara en sann supporter kostar på.
Så pass att livet kan vara både pest och pina – och alldeles, alldeles underbart.

När året nu vandrar mot sitt slut vill vi på TTELA-sporten uppmärksamma några av dem som har ett intensivt förhållande till idrotten.

Till favoritlaget.

Till favoritlagen.

Som följer sitt lag på plats eller på avstånd via teve, mobilen eller plattan.

Vi vill hitta de riktigt inbitna supportrarna, de som när det bränner till nästan gränsar till galenskap, de som inte skyr några medel (inom lagliga gränser förstås) för att visa sitt stöd – i nöd och lust.

Vi utlyser härmed en tävling där alla ni som känner en äkta supporter, eller du som är det, nominerar och motiverar varför just den här personen ska bli Årets Superfan 2019.

Och du gör det på Facebook.

När nomineringarna kommit oss tillhanda utser en TTELA-jury tre kandidater som presenteras på ttela.se och i papperstidningen. Efter ett röstningsförfarande där ni, kära läsare, utser en vinnare kommer han eller hon att presenteras i slutet av året.

Fina priser väntar.

Förutom en buckla fylld med godsaker får vinnaren en löpsedel som ett slags vinstbevis, ett presentkort på 1 000 kronor – och framförallt, evig berömmelse.

Så tänk nu efter alla ni som är, eller känner, en äkta supporter, nominera och motivera varför just du eller någon annan ska bli Årets Superfan 2019.

Du kanske håller på Queens Park Rangers, Real Sociedad eller Brynäs, kanske har du klätt ett rum hemmavid med vimplar och muggar med Boltic- eller KFUM Trollhättan-motiv, kanske åker du på alla Pixbos hemmamatcher i innebandy eller kanske grottar du ner dig i alla Detroit Red Wings göranden och låtanden?!

Vi vill ha in så många förslag som möjligt, gärna av lite udda karaktär.

Du har tid på dig till och med torsdag nästa vecka, alltså den 5 december.

Tänk till och slå till.

Nomineringar görs i vårt inlägg på Facebook – det hittar du här.