Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: JOEL MARKLUND
Bild: JOEL MARKLUND

Nu avgörs Trollserven

Trollserven i tennis avgörs just nu i Trollhättan med TTK som arrangör.
Tävlingen riktar sig till spelare i alla åldrar – från pojkar och flickor 10 år till vuxna på dam- och herrsidan.

Både singlar och dubblar spelas i alla åldrar. Totalt lockar Trollserven 83 spelare som gör 103 starter i olika klasser.

I år är det speciellt intressant med tanke på att det är många lovande lokala spelare som deltar. TTK har till exempel Alex Salström Södergren i pojksingel 10 år, han är bara 8 år men har en mycket god teknik för sin ålder.

Trollhättans TK har vidare till start trion Erik Tanderud, Melker Byström och Carl Salström Södergren som vann seriespelet tillsammans i pojkar 12 år. Men nu blir de konkurrenter i singel 12 B. De kommer även att tävla i dubbel, där Erik och Carl bildar par.

Melker kommer även han att spela dubbel, men med Sigge Johansson från Skultorps TK. Även Alex Plate och Elion Miftari deltar, fast i pojksingel 12 C. Ida Kapidzic spelar i flera klasser, flickor 16 år, mixeddubbel samt i damsingel där hon för övrigt är förstaseedad. Detta trots sin ringa ålder, 14 år.

Joel Röstberg och Axel Olofson spelar singel i pojkar 16 och även i herrar B. Axel spelar även herrdubbel med sin bror Albin som även spelar herrsingel A. Filip Thimen deltar i herrsingel A och i herrdubbel med Vincent Dahlin, Vincent som även deltar i mixeddubbel med Ida Kapidzic.