Tung helg. Skrufschas damer föll två gånger om i Stockholm i helgens elitseriespel.
Tung helg. Skrufschas damer föll två gånger om i Stockholm i helgens elitseriespel.

Skrufscha föll i Stockholm

Det blev en tung helg i Stockholm för Skrufschas damer. Storstryk efter en dålig insats mot Hammarby och sedan knapp förlust även mot Eva innebär att Skrufscha tappar en placering och är åtta i tabellen.

ANNONS
|

Skrufscha hade ingen bra lördag i Stockholm. Ingenting stämde mot Hammarby, som gick ifrån till 10-0 efter två serier och sedan bevakade ledningen till seger med 16-4.

– Usch. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Det hände ingenting, det var som ett totalt tomrum säger spelaren Linda Haglund.

Linda Haglund var bästa Skrufschaspelare i matchen med 840 poäng, annars var det skralt. Ingen övrig spelare nådde upp i normal standard och Skrufscha stannade på totalt 5 766 poäng. Bara i den sista serien nådde laget över 1 500 poäng.

Betydligt bättre spel då i söndagens match mot topplaget Eva. Ett revanschsuget Skrufscha var nära att ställa till med en sensation. Efter 4-1 i den första serien höll Skrufscha ledningen även efter tre serier, 9-6.

ANNONS

Men Eva kom tillbaka och vann den sista serien med 5-0 och därmed hela matchen med 11-9.

– Det var ungefär samma känsla i den sista serien, som vi upplevde i hela matchen mot Hammarby. När vi behöver accelerera och ta tag i det så trampar vi luft. Det blev ingen respons alls i spelet och käglorna. Vi är jättebesvikna över hela helgens insats, säger Linda Haglund.

Bästa poänggörare var Beatrice Branell, 828, Ulla Nordström 825 och Linda Haglund 808. Lag- poängen blev 6 201 mot Evas 6 340.

– Sett till poängen så var det en bra match, men med det övertag vi hade så måste vi kunna bita ifrån.

ANNONS