Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Rebecca Jonsson är med i Trollhättans seriesegrande lag.

Trollhättan badminton vann serien

Tre gånger 5-3 gav Trollhättan badminton seriesegern i division 1. Nu väntar kval till elit-serien. Om laget vill. – Det är en ekonomisk fråga. Vi får tänka igenom det här, säger lagledaren Lars Westerbäck.

Det väntade en intensiv helg för Trollhättan badminton i division 1-spelet. Inte mindre än tre seriematcher skulle avgöras under en och samma dag i sammandraget i Borås.

Trollhättan inledde med att besegra Askim med 5-3. Grunden till segern lades av damerna där Rebecca Jonsson och Linda Danielsson först vann dubbeln ihop, innan Linda även vann sin singelmatch. Det blev seger även i en herrsingel, en herrdubbel och i mixeddubbel med Rebecca Jonsson/Oskar Westerlund.

Det blev 5-3 även mot Askim. Den här gången var det herrarna som lade grunden till victorian genom att vinna alla tre singelmatcher och båda dubblematcher.

Även avslutningsmatchen mot Torp slutade med en 5-3-seger. Herrarna vann alla var sin singelmatch och dessutom blev det seger i både damdubbel och damsingel.

Noterbart är att supertalangen Ludvig Petré Olsson ännu är obesegrad i singelspelet. I sista matchen mot Torp svarade han för en osannolik vändning, när han hämtade upp ett underläge 12-20 i avgörande set och vann med 23-21.

Trollhättan badminton är nu klara seriesegrare redan innan serien avslutas med det sista samman-draget i Trollhättan den 8:e april.