Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Inget stoppar oss nu. Maria Olsson gjorde fem mål i segermatchen mot Mullsjö.

Tvåstad KIK ångar på

Tvåstad KIK är ostoppbara på innebandyplanen. På tisdagskvällen blev det en ny tvåsiffrig seger. Maria Olsson gjorde fem mål i 10-1 segern borta mot tabellfyran Mullsjö.

Tvåstad KIK trampade gasen i botten från start borta mot Mullsjö. Och efter 6-0 i den första perioden, blev resten av matchen en ren transportsträcka för tabelltvåan.

– Vi spelade i söndags eftermiddag och hade en diskussion innan den här matchen att den matchen kunde sitta i benen. Vi satsade därför allt i den första perioden och brände all vår energi där, säger Tvåstads tränare Christian Filipsson.

Slutresultatet blev 10-1, sedan Maria Olsson avslutat utklassningen med sitt femte mål för kvällen sju sekunder för slutsignalen.

Christian Filipsson igen.

– Vi hade hoppats att kunna vinna den här matchen med tre, fyra mål. Nu blev det 10-1, så det var en bonus. Men vi har ett väldigt bra anfallsspel och hotar ur alla lägen.

Christian Filipsson plussade extra för Josefin Gustavsen, som gjorde två mål.

– Hon spelade längst fram för första gången i år och gjorde det jättebra.

Med 13 matcher spelade och fem kvar har Tvåstad tre poäng upp till Fristad, men 17 måls bättre målskillnad.

Lagen möts i en ren seriefinal i Vänersborg den 4:e februari. Innan dess måste dock Tvåstad klara av att besegra tabellsjuan Lockerud/Mariestad på bortaplan den 28:e januari.