Kosovare Asllani. Arkivbild.
Kosovare Asllani. Arkivbild. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Asllani utbytt skadad när Real tog poäng

ANNONS

Kosovare Asllani åkte på en smäll mot höger knä och byttes ut i halvtid när hennes Real Madrid spelade oavgjort, 1–1, och tog säsongens första La Liga-poäng borta mot Granadilla Teneriffa i San Isidro på Kanarieöarna.

På tv-bilder sågs den svenska landslagsanfallaren gå runt på läktarplats och halta med en ispåse fasttejpad på knäet. Samtidigt jagade hennes lagkamrater kvittering i matchen som Granadilla ledde med 1–0 fram till den 85:e minuten. Då kvitterade Real Madrid till 1–1 genom ett självmål.

Real Madrid, som inledde den spanska fotbollsligan med två förluster före lördagens oavgjorda match, är åtta poäng bakom Barcelona, Real Sociedad och Deportivo Alavés som alla tagit maximala nio poäng på de tre inledande omgångarna.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS