ATG ligger nere – inför stora jackpotten

ATG har tekniska problem och användarna kan inte logga in. Samtidigt ska V75 Multijackpott avgöras under söndagen. Nu skjuts V75-starten upp till tidigast 18.20, skriver ATG på sin hemsida.

ANNONS
|

En av få sporter där det fortfarande tävlas trots coronapandemin är travet.

En ensam vinnare kan vinna 80 miljoner kronor när V75 Multijackpott avgörs under söndagen, skriver Sportbladet.

Men spelbolaget ATG har tekniska problem och användarna kan inte logga in på ATG.se och ATG Tillsammans.

"För närvarande har vi tekniska problem som gör att man inte kan logga in på ATG.se och ATG Tillsammans. Vi beklagar detta, felsökning pågår", skriver man på ATG.se.

– Det rådande läget just nu är att vi vet att kunder som går in på atg.se kan ha svårigheter att logga in, jag vet inte just nu om det är alla kunder, men vi utgår från det. Men jag vet att ombuden inte har problem med detta, det går att spela hos ombud vet jag. Vi jobbar för fullt för att lösa situationen så snabbt som möjligt, säger Camilla Filipsson, presschef på ATG till Sportbladet.

ANNONS

På frågan om kunder behöver vara oroliga för att inte kunna spela svarar Filipsson:

– Jag hoppas inte någon kommer vara orolig, men nu har vi ett problem framför oss.

Senare uppdaterades texten på hemsidan till följande:

"Inloggning och insättning på ATG.se och ATG Tillsammans fungerar i begränsad omfattning. Vi fortsätter arbeta på att lösa situationen. Spel i ATG-butik påverkas inte av driftstörningen."

På grund av dagens driftstörningar har V4 ny starttid kl.15.45 och V75 startar kl 18.20, skriver ATG på sin hemsida.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS