Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Edvin Isaksson får spela ExTe-cupen med U21-landslaget. Bild: SEBASTIAN LAMOTTE
Edvin Isaksson får spela ExTe-cupen med U21-landslaget. Bild: SEBASTIAN LAMOTTE

Edvin Isaksson uttagen i U21-landslaget

Det svenska U21-landslaget kommer att ha ett lag i ExTE-cupen. Då tar IFK Vänersborg-spelaren Edvin Isaksson en av platserna. Det gör också fjolårets Gripenlån Theo Lewerin.

IFK Vänersborg har blandat och gett en del under försäsongen. Man gjorde ett par bra matcher i Vänersborgsklubban Cup, men åkte också på tre raka förluster i Svenska cupen och även i träningsmatchen mot Gripen blev det torsk.

Nu får i alla fall en av lagets spelare ytterligare ett par värdefulla matcher i kroppen inför att elitserien sätter i gång.

Lagets framtidsnamn Edvin Isaksson har nämligen tagits ut i den svenska U21-truppen som kommer att spela ExTe-cupen i Ljusdal med start på torsdag.

En av hans lagkamrater i cupen kommer att vara Theo Lewerin som förra säsongen lånades från Villa Lidköping till Gripen Trollhättan.

Jagades av IFK

Faktum är att duon kunnat vara lagkamrater den här säsongen. I alla fall om IFK Vänersborg fått bestämma. Theo Lewerin som lånades ut till Gripen Trollhättan från Villa Lidköping förra säsongen uppvaktades nämligen av IFK inför den här säsongen. Rätt ordentligt dessutom.

LÄS MER: IFK erbjöd guldbacken topperbjudande – nobbas ändå

– Jag fick ett väldigt bra erbjudande från Vänersborg, det ska sägas. Men tyvärr kommer jag inte gå dit. Det är en magkänsla-grej. Man är Villa-kille i grunden liksom, sa Theo Lewerin till TTELA då.

Övriga lag i ExTe-cupen är Ljusdals BK, Hammarby Bandy, Bollnäs GIF, Kampparit (Finland) och Stabaek JF (Norge).