Förlust i premiären för Vargön

Två seriepremiärer har spelats i Arena Vänersborg i helgen, båda har slutat med förlust för hemmalagen. Den senast kom på lördagseftermiddagen då Vargöns BK fick se sig besegrat av Sunvära SK med 7-1 (4-0).

Det må skilja två divisioner de båda lagen emellan. Men båda har Arena Vänersborg som hemmaborg och båda åkte i helgen på förluster i sina respektive seriepremiärer.

För IFK Vänersborg handlade det om 2-5-förlust mot Sandviken, för Vargön 1-7-förlust mot Sunvära SK.

De 73 personerna som tagit sig till Arenan på lördagseftermiddagen för att se Vargöns seriepremiär fick ingen rolig upplevelse, i alla fall inte de med hjärtat hos Vargön. Efter första halvlek stod det 4-0 till gästerna, och tio minuter in i andra var den ledningen utökad till 6-0.

I 63:e matchminuten kunde Björn Korén, framspelad av Kristoffer Ottosson, göra Vargöns enda mål i matchen när han reducerade till 6-1.

Sunvära fastställde sedan slutresultatet till 7-1 på straff.