Gripen kan snuvas på talangen: ”Hetaste alternativet”

Gripen Trollhättan har visat konkret intresse för Lidköping AIK:s succéspelare Elliot Fröjd. Nu kan man dock snuvas på 22-åringen – av samma lag som snuvade klubben på en elitserieplats.
– Just nu känns Rättvik som det hetaste alternativet, säger Elliot Fröjd till Bandypuls.

ANNONS
|

Det var på det snöpligaste av sätt som Gripen Trollhättan missade platsen till elitserien. I kvalmötet med Rättvik tog man ledningen i slutminuterna och hade där avancemanget i sina händer, för att sedan släppa in ett mål i den 93:e minuten och bli av med det lika snabbt igen.

Gripen har trots kvalmissen börjat fundera kring lagbygget inför nästa säsong och nyligen kunde TTELA avslöja att man visat konkret intresse för Lidköpings AIK-spelaren Elliot Fröjd.

LÄS MER:Avslöjar: Gripen jagar konkurrentens succéspelare

– De har hört av sig och visat intresse. Det är absolut ett alternativ, sa Elliot Fröjd till TTELA då.

”Kolla läget”

Men 22-åringen berättade också att fler klubbar rycker i honom och nu skriver Bandypuls att klubben som leder jakten på Fröjd är densamma som knyckte elitserieplatsen från Gripen – IFK Rättvik.

ANNONS

– Jag ska åka upp till Rättvik på måndag och kolla läget. Sedan får jag ta någon vecka efter det och fundera hur man ska göra, säger Fröjd till Bandypuls.

Han fortsätter sedan:

– Jag har hört från andra klubbar också, men det är inget som är klart nu. Just nu känns Rättvik som det hetaste alternativet.

Elliot Fröjd gjorde tre mål och 22 assist på 21 matcher i LAIK den gångna säsongen.

ANNONS