Adam Blomster är tillbaka i laget igen till matchen mot Örebro.
Adam Blomster är tillbaka i laget igen till matchen mot Örebro. Bild: SEBASTIAN LAMOTTE

Gripen vill avsluta snyggt

Efter förlusten mot ÅbyTjureda förra helgen är Gripen Trollhättans chans att knipa en av de två åtråvärda kvalplatserna till elitserien mikroskopisk. - Vi vill avsluta snyggt och så får vi se hur långt det räcker, säger Sebastian Isaksson, assisterande tränare i Gripen.

ANNONS
|

Senast Gripen Trollhättan vann en match var den 12 januari. Då slog man IFK Rättvik med 10-4, sedan dess har det blivit tre förluster och en oavgjord. De resultaten har lett till att Gripen halkat ner i tabellen och nu blir det väldigt, väldigt svårt att nå en kvalplats.

I stället får Gripen fokusera på att avsluta på ett bra sätt. Fyra matcher återstår innan årets bandyallsvenska kan summeras, först ut är match mot Örebro SK hemma i Slättbergshallen i eftermiddag. En match du kan se på live på ttela.se.

- Det blir en rolig match och vi ska fokusera på att hitta tillbaka till det som vi gjorde bra under en period i höstas, säger Sebastian Isaksson, assisterande tränare i Gripen, och fortsätter:

ANNONS

- Örebro är ett spelskickligt lag med många individuellt duktiga spelare. Det gillar att spela och anfalla, de är roliga att möta.

Det har inte bara varit en tung period rent resultatmässigt för Gripen det senaste, laget har även dragits med en hel del skador och sjukdomar.

- Vi har haft en bra träningsvecka. I går (torsdag) var alla spelare med förutom Robin Karlsson, som var med på isen men körde själv, och det var första gången på väldigt länge vilket märktes på intensiteten.

Anledningen till Karlssons egenträning är den hjärnskakning och brutna näsa han drabbades av i matchen mot Katrineholm. Den håller honom borta från isen även i dag, detsamma gäller Markus Hillukkala som har en skadad rygg. Däremot är lagkapten Adam Blomster tillbaka i laget efter att ha missat tre matcher på grund av en skadad fot.

ANNONS